Kom je er niet helemaal uit? Stuur ons een bericht.

Algemene voorwaarden

Algemeen

De Algemene Voorwaarden van chance  zijn van toepassing op elk aanbod van chance en op elke (op afstand) tot stand gekomen overeenkomst tussen chance en de klant. Door online te bestellen accepteer je de de Algemene Voorwaarden van chance . Op de koopovereenkomst zijn de op dat moment geldende voorwaarden van toepassing. Chance behoudt zich het recht voor de Algemene Voorwaarden te allen tijde te wijzigen.

Chance is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 32100388

Totstandkoming van de overeenkomst

De koopovereenkomst komt tot stand wanneer een klant een bestelling bij chance plaatst en als deze wordt bevestigd d.m.v. een orderbevestiging.

Prijzen en kosten

De op de website vermelde prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Druk-, zetfouten en prijswijzigingen voorbehouden. Bij druk- en zetfouten is chance niet verplicht het product volgens de foutieve prijs te leveren. Chance zal de klant dan informeren over de prijsfout.

Verzendkosten

Chance brengt tot een orderbedrag van €75 euro verzendkosten in rekening, deze zijn €6.95. De verzendkosten worden automatisch toegevoegd tijdens de check out. Verzendkosten naar overige landen kunnen geraadpleegd worden tijdens het afrekenproces.

Betaling.

Via iDeal 

Levering

Na ontvangst van de bestelling ontvangt u een orderbevestiging per mail. Zodra chance de betaling heeft ontvangen, gaan wij de bestelde artikelen voor u inpakken. Wij streven hierbij altijd naar een zo spoedig mogelijke levering. Indien de levertijd de termijn van 14 dagen overschrijdt, heeft u het recht de overeenkomst te ontbinden en ontvangt u het geld binnen 14 dagen terug op uw rekening (tenzij anders afgesproken). Chance is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van verlies of beschadiging van de bestelde artikelen door de bezorgdienst. Het kan zijn dat het product door transport schade heeft opgelopen, neem in dat geval z.s.m. contact met ons op.

Productaansprakelijkheid

Chance is niet de producent van de te leveren artikelen en niet aansprakelijk voor gebreken in de artikelen. Bij schade als gevolg van gebreken in de artikelen, dient u chance hierover in te lichten, waarna chance u zal doorgeleiden naar de producent.

Retourneren & Ruilen

Retourneren kan binnen 10 dagen. De retourzending dient voldoende gefrankeerd te zijn, de kosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien de verpakking (incl. labels) van het artikel onbeschadigd en ongebruikt zijn. Bij een retourzending, volgens de retourinstructies, betaalt chance binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen het betaalde bedrag terug. Chance behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt, wanneer het artikel ten gevolge van gebruik is beschadigd of wanneer de goederen niet in originele verpakking retour zijn gezonden. 

Intellectueel eigendom

Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van de website van chance zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van chance te kopiëren en/of verspreiden in welke vorm dan ook. 

Klachten

Klanttevredenheid vinden wij heel belangrijk. Mocht u een klacht hebben dan graag een e-mail naar info@chancekinderkleding.nl 

Ontdek onze nieuwste items